Zilele de joi, 17

CalendarZilele de joi, 17, sunt in mitologia mea destul de nefaste. Cand eram mica, mereu se intamplau lucruri nasoale pe 17, pentru ca se intampla sa pice o chestie relativ importanta pentru familia mea atunci – venea salariul. Si eu asociez data asta cu o gramada de bani aruncati pe chestii care nu-s haine, si deci – tragedie.

Tot cand eram mica, oricat de cuminte as fi fost in restul saptamanii, joia tot timpul se intampla ceva nasol – nu-mi faceam tema, pierdeam ceva, mancam prea mult, chestii de astea de copil important.

Cand cele doua momente se suprapuneau, zeii norocului chiar nu-mi mai suradeau cu niciun dinte, asa ca lucrurile degenerau rapid in vreo catastrofa de proportii gen marti, 13 sau vineri, 13, depinde de care parte a Dunarii va trezeati in dimineata aia.

Acum m-am facut mare, drept urmare (see the pun? I don’t see it!) am renuntat la horoscop si superstitii, dar la zilele de joi, 17, nu am renuntat. Din fericire, astazi joi, 17, este o zi de sarbatoare, am mancat cioco si am cantat „La multi ani!”, biroul meu e plin cu mere, cioco si bani, si parul imi sta superb.

Sunt o diva, chiar si joia, 17.

Sursa poza.

2 thoughts on “Zilele de joi, 17

  1. Pingback: Lady Gaga - Dope | Breathe Me InBreathe Me In

  2. Pingback: Despre ecouri | Nimic

Lasă un răspuns