Despre Iubita Lui

helen-rowland-writerE din ce in ce mai greu sa-ti pastrezi identitatea. Cand esti lovit de o suta de mii de farame de informatie si/sau de opinie, nu ai cum sa fii imun la un asemenea asalt.

Ce poti face in situatia asta?

Hmm… Oare ce?

Pai in primul rand, faci cumva sa nu sari in evidenta. Nu-nu, serios! E musai sa adopti opinia celorlalti, sa ii dai o forma usor (dar doar usor) diferita, si gata! Poti sa ti-o asumi cu mandrie. E a ta, nu-i mai da drumul!

La ce ma refer? Evident ca ma refer la femei. Well, duh!

De cate ori n-ati fost martori tacuti al prietenelor disparute cu secolele, si care reapareau transformate subit in Martorii lui Gigel, unde Gigel = iubitul actual? Pfoai, n-am degete de imprumut, ca sa pot sa le numar pe toate.

Si e simplu sa vezi transformarea asta de la distanta, cand o vezi ca se metamorfozeaza in ceva care parca nu-i ea, dar parca inca e ok. Pare usor, pentru ca nu pare atat de profund.

Dar cand te apropii si vezi ca de fapt ii re-rumega ideile, fara niciun pic de filtru propriu, cand vezi ca se transforma din pitzipoanca pe tocuri de 15 in artist plastic in ziare din ’98 sau escaladatoare de stanci, parca-ti vine-asa, cumva… Nu?!

Da’ e ok! E bine-asa! Ce nevoie ai sa fii TU, cand poti fi Iubita Lui?

Pic.

Lasă un răspuns