Despre toamna, botine si shopping

De cateva zile ma macina sentimentul oribil ca sunt in plina toamna. Am o senzatie de frig care nu dispare nici cu ciocolata calda si nici cu o bluza in plus pe mine si, daca e sa fiu de-a dreptul sincera cu mine, singurul lucru la care ma mai gandesc acum e o pereche de shuz de toamna.

Nu orice fel de shuz de toamna, pentru ca m-am plictisit de bocancii aia plictisitori negri, de zici ca i-am furat de la un pseudo-motociclist. Si m-am plictisit si de cizmele lungi pana sub genunchi, furate si ele de la vreun jocheu ratacit printre betoane. Vreau botine adevarate, de fashionista, cu toc sau fara toc (nu ma pot decide), negri sau bej (nu ma pot decide), sau poate un camel turbat, who knows? Am vazut atatea perechi de botine perfecte pe internetul asta mare si tot nu m-am hotarat. Stiu doar ca vreau sa fie botine cu tinte, for the rockstar in me.

logo_tinar

Si pentru ca shopping fara accesorii nu se poate, pentru ca sunt fata si de alt motiv plauzibil n-am nevoie, mai arunc uneori (in fiecare zi) cate-un ochi dupa posete de piele si portofele cu bufnite, bombite mici cu tinte si plicuri de seara, curele colorate si clame de par cu flori si fluturi. Pur si simplu nu ma pot abtine! Si nici hotara. Si toamna e aproape, si eu tot nu stiu ce sa-mi cumpar…

Sursa poza.

Lasă un răspuns