Bla-bla de blogger

De cate ori vin spre birou, ma lovesc de frustarile zilnice ale bucuresteanului transplantat din provincie. Diminetile sunt prea aglomerate, prea galagioase, oamenii sunt prea adormiti, multi miros a transpiratie, femeile se imbraca precum niste parasute, domnii se scobesc in nas, babele se lovesc de tine, mosnegii iti dau coate prin autobuze, semnalul moare in pasaj, la covrigi e intotdeauna coada, mereu intarzii la serviciu, si tot asa…

Si in fiecare dimineata imi propun sa-mi vars naduful aici, pentru ca ce-i ala blog, daca nu un spatiu de spalat rufele (era sa scriu fufele) in public? Aici pot sa scriu despre tot ce ma enerveaza si restul lumii trebuie sa suporte, pentru ca-i dreptul meu suportat de democratie.
In dimineata asta m-am hotarat ca nu mai vreau nici macar sa ma gandesc la asta. M-am saturat sa ma enervez pe teme pe care nu le pot schimba si n-are niciun rost sa le enumar aici.

Pot sa vorbesc in schimb despre lucrurile care-mi plac la nebunie.
Albumul „Battle Born” de la The Killers. Speranta unui nou concert Marilyn Manson. Unghiile mele lungi. Faptul ca ieri am purtat prima data niste pantofi superbi, si cu fusta none the less. Bucuria unei excursii. Fericirea de acasa. Zilele calduroase care ma lasa sa mai port fuste. My new found love for make-up & cosmetics.

Fiecare zi in care zambesc (and that’s daily, darling) merita mentionata macar in gand si trebuie sa vad cum fac sa reusesc sa cresc bucuriile si sa am parte in fiecare zi de ele.

PS: in acest moment ma pregatesc sufleteste de o super-excursie.

Sursa poza.

2 thoughts on “Bla-bla de blogger

Lasă un răspuns