Despre fericire

echilibruAzi e una din zilele alea. Desi e joi, si eu am probleme joi aproape tot timpul, astazi e altfel. Stiu ca ma stresez, de multe ori inutil, dar stiu ca-mi caut metoda potrivita pentru a atinge si mentine un echilibru in viata mea.

E greu sa lasi in urma momente definitorii din viata ta, mai ales momente in care ai suferit si care te-au construit asa cum esti, dar cel mai mult imi doresc sa inteleg si sa accept ca sunt mult mai mult decat acele momente unice, singulare si, sper eu, irepetabile.

Sunt mai degraba zambetul unui copil din metrou. Sunt fluturele care mi se aseaza pe floarea primita de la tine si sunt gargarita care, in zborul ei obosit, alege sa mi se aseze pe deget.

Sunt medalionul daruit unei prietene dragi, crema-surpriza oferita mamei si jumatatea de ora pe care am petrecut-o ajutand pe cineva sa depaseasca un moment greu.

Sunt pasul vesel in timp de primavara, cafeaua calda de dimineata si iaurtul cu fructe pe care mi-l faci cadou.

Nu vreau sa fiu momentele in care ceva rau s-a intamplat, mai ales daca nu a fost vina mea. Vreau sa aleg tot timpul sa fiu buna, sa caut zambetul si fericirea in orice, pentru ca e mult mai simplu. Nu neaparat pentru ca dar din dar se face raiul, ci pentru ca binele atrage si mai mult bine.

Si eu nu vreau doar bine, vreau fericire.

Poza.

Lasă un răspuns