Ce spun femeile

christianityCa tot vorbeam de femei si ce-si doresc… Ajung la concluzia ca, de fapt, ele nu prea stiu ce-si doresc. Din ce vad aici, fetele cred ca vor ceea ce cred ele ca isi doresc barbatii sa vada/auda/simta, drept urmare, auzi des chestii de genul „I’m not like other girls” sau „eu nu prea suport fetele”.

Like, why the hell not?! Adica or fi si cateva care-s nasoale si care nu merita atentie, dar am si cateva prietene de prin liceu care-s oameni de treaba, si niciodata n-am avut tentatia de a le face vreo figura, sa le throw under the bus, doar ca sa ma placa vreun fraier.

Pentru ca, and here’s the catch, si barbatii sunt un picut naspa si nu merita chiar toata atentia, asa ca de ce sa te complici cu oameni cu care oricum nu esti pe aceeasi lungime de unda, cand poti sa te inconjuri cu oameni care te sustin si pe care sa ii sustii la randul tau?

Also, care-i treaba cu prostiile astea? Faptul ca esti crestin declarat (si nu prea practicant, din moment ce recurgi la asemenea display-uri de nedorita atentie si slut shaming) nu inseamna nimic pentru restul lumii, care stie cat de cat biologie. Faptul ca te declari crestin si ca tu crezi ca are cumva vreo influenta asupra vulvei si labiilor inseamna ca modul tau de a interconecta faptele si adevarurile stiintifice da un pic rateuri. Ori daca rateurile sunt asa mari, cine ar trebui sa te in considerare drept fiinta umana cu drept de vot la urmatoarele alegeri?

Inspirat de aici.

Lasă un răspuns