Despre sarbatori

maskSuntem oamenii care asteapta sarbatorile ca sa doarma. Oamenii pentru care totul e comercial. Oamenii care nu gasesc bucurie in nimic, poate doar motive contrafacute pentru a ne cheltui banii.

N-avem timp si chef de prieteni, pentru ca stam la job 80% din timpul in care nu dormim. Si tinem pe langa noi oameni toxici, carora le zambim la fel de toxic.

Sa nu fii diplomat e un dezavantaj, ca nu stii de unde sare iepurele. In acelasi timp, nu vrei sa ii spui unuia caruia ii cad banii pe strada, pentru ca nu-ti pasa.

Toate faptele noastre bune au drept motivatie un scop final, si nu o necesitate reala a omului pe care il ajutam. Nu stim sa fim sinceri, si atunci cand altii sunt sinceri cu noi, ii dispretuim pe „fraieri”.

Suntem obositi si avem masti pentru fiecare ocazie in parte. Stim sa fim altfel cu fiecare om din viata noastra, si ne mintim ca e adaptabilitate. De fapt, in scurtele concedii de sarbatori nu suntem nici macar noi – doar lasam o clipa armele jos, sa mai respiram o gura de aer. Se lasa un pic de liniste peste noi, pentru ca la anul trebuie sa reincepem cu forte proaspete. Avem atata lume de mintit, nu? Incepand cu noi insine.

Sursa poza.

Lasă un răspuns