Despre idei si valoare

idei valoareStii cum e cand iti notezi o idee grozava si o poti folosi, pe bucati sau in intregime, intr-un text, sau doua, sau trei?

Eu stiu cum e, si tare bine e. Daca as putea, as nota tot ce-mi trece prin creieras, automat as face un auto-save in cloudu’ lu’ Sfantu’ Petru si totul ar fi bine si fata de utilizare in secunda in care imi trazneste mie utilizarea.

Ei, dar stii cum e cand vrei sa notezi ceva tare de tot, si ai impresia ca ai facut-o, ca deh… E sapte dimineata, nu stii prea bine cum te cheama si care mana e mana stanga, de fapt. Si te dai jos din patutul tau de amator (pentru ca dorm cainii pe tine, nu de alta), si ai impresia ca ai gandit in somn ceva atat de smecher, de sta matza-n coada, cum ar zice francezul.

Ei, eu mai stiu ceva smecher de tot. Stiu cum e sa ai impresia ca ai notat si sa pierzi bunatate de idee evaluata inevaluabil la o valoare incomesurabila.

Pe scurt, azi m-am trezit cu o idee care a zburat degraba din creierasul meu. Duc lipsa de lecitina, asa ca azi am uitat ce voiam sa va spun. Va dati seama cati bani am pierdut?!

Sursa poza.

Lasă un răspuns