Despre iubire si Same Love

E destul de dificil sa scriu despre asta, pentru ca nu stiu sigur ce cuvinte sa extrag din caciula mare care a adunat toate vorbele timpului…

Nu m-am gandit vreodata la nunta, casatorie, petrecerea aia fastuoasa din viata mea, cu atat mai putin la ce cantec mi-ar placea sa rasune pe hol. Mai ales ca alegerea cantecului e o chestie de compromis si nu e doar alegerea mea.

De ceva timp incoace, vreo luna, poate chiar doua, piesa asta mereu se intoarce la mine, chiar daca playlist-ul e pe shuffle. Recunosc ca, dintre toate cantecele de dragoste auzite anul asta, Same Love e cea mai speciala. Prima data mi-au dat lacrimile (because I am sucker, of course) si chiar si acum mi se zbarleste pielea de la primele note.

E foarte molcoma, cum ar trebui sa fie un cantec de dragoste, si foarte plina de iubire. Plina de regret si de dezamagire si de speranta. How can I not love it?

Love is patient and kind;
Love is not jealous or boastful; it is not arrogant or rude.
Love does not insist on its own way; it is not irritable or resentful; it does not rejoice at wrong, but rejoices in the right.
Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. — 1 Corinthians 13:4-7

Pentru ca toti avem dreptul (si obligatia!) de a iubi pe cineva, macar o data.

2 thoughts on “Despre iubire si Same Love

    • Da, parca am citit si eu o stire despre asta. Nimic interesant, insa, in stirea respectiva.

Lasă un răspuns