O seara la Oscar

M-am tot gandit la nebunia asta continua cu Oscarurile. Cel mai tare ma uimeste cat de mult conteaza DUPA decernare cine-cum s-a imbracat. Iar daca asta conteaza pentru cineva, cel mai mult conteaza pentru revistele de femei.
Ca n-o sa vezi in Men’s Health sau stiu eu ce alta publicatie „Vezi aici cum s-au imbracat Hugh Jackman si Quentin Tarantino la Oscaruri!”.
Preocupate sa perpetueze acest spirit mercantil si superficial, se arunca tot felul de nume de case mari, care au niste rochii de-a dreptul superbe, n-am ce zice, dar de care noi personal nu ne putem atinge.
Iar la vreo cateva zile dupa, gasesti articole „utile” despre „Ce rochie sa porti la prima intalnire ca sa arati ca la Oscaruri”, „Pantofii ideali pentru o seara de Oscar”, „Geanta pe care trebuie sa o aiba orice fashionista”.
Si se pune accentul atat de tare pe aspectul fizic (care-cum s-a impiedicat, cine a gresit bijuteriile, cine si-a ales o rchie naspa), uitand ca de fapt se sarbatoresc filmele cu totul, si nu doar aspectul lor.

Lasă un răspuns