Despre femeia speciala

specialIubi, esti diferita de toate proastele! Nu, nu esti enervanta, si vocea ta nu e groasa deloc! Esti cea mai intelegatoare iubita dintre toate fetele din gasca noastra! Stilul tau e unic si te prinde tare bine, restul se imbraca de parca ar merge sa duca gunoiul.

Iubi, imi place mult ca tu esti speciala – toate fetele vorbesc de machiaj si pantofi, numai tu tii cu Avantul Fieni! Si stii ce-mi mai place mult la tine? Ca nu o suni prea des pe maica-ta, si ca nu ma stresezi cu sms-uri in miez de noapte! Iar ce ador eu la tine este faptul ca nu vrei nici in ruptul capului sa te muti la mine!

Ah, si stii ce-am ratat?! Sa-ti spun ca-mi place la nebunie ca nu suferi de PMS! Si ca iubesc faptul ca nu vrei sa-mi mananci cartofii prajiti! Si sunt mandru de faptul ca nu poti manca o ciocolata intreaga. De fapt, sunt mandru de faptul ca tu arati asa bine si supla si tonifiata, si totusi adori burtica mea de bere. Esti incredibila, draga mea!

PS: ti-as lua flori, si stiu ca nu-ti plac. Uite un six pack de bere, stiu ca tu nu prea bei, da’ ma cam plictisesc cand vin la tine si-am nevoie de distractie. Pusi!

Poza.

Lasă un răspuns