Amintiri din copilarie #6

Pe parcursul vietii (sau e parcus, pe principiul repercusiune? glumesc!) intalnesti tot felul de oameni. Oamenii sunt de mai multe calitati, si au mai multe calitati. Calitatea e ceva ce poate fi si ceva ce poate fi avut.

Acum ca am lamurit asta, oamenii pe care ii stiu eu sunt de mai multe feluri, impartiti strategic in „dubiosi”.

Colega mea e vorbitoare de rusa si suedeza, dar cred ca nu stie sa spele vasele pe romaneste. Momentan, ma chinui cu un ghid in rusa (urmeaza sa-l transpun intr-o melodioara amuzanta), pentru a o indemna sa-si acopere partea ei de bucatarie.

O fosta colega de-a mea din camin tamaia patul meu. Pe principiul „satanisto-care-asculti-Marilyn-Manson-si-Disturbed”, dadea cu cadelnita pe-acolo, sa fuga dracii.

Am fost o data (si odata) in A-Camp si am avut un coleg de tabara care era total antisocial. He managed to score 3 or 4 girls intr-o saptamana, nu stiu cum. Cred ca le imprumuta placa de par, parerea mea.

Am avut odata o colega de birou care avea par lung. Si pentru ca trebuia s-o trainuiesc eu la diverse, venea pe la mine la birou cu intrebari. Si mereu, dar mereu, se atingea cu parul de mana mea. Dude, wtf?!

Am fost odata la un baiat acasa, cu ocazia ca era doar cu maica-sa acasa si putea sa cheme lume. Si pentru ca eram singura pe care n-o stia, mama lui m-a intrebat foarte candid „Si in Bacau aveti spital?”. Awkwaaaaaaaaard…

Am fost odata la un interviu pentru un job si nenea ala de m-a angajat n-a putut vorbi deloc din cauza mea. Am vorbit in continuu! In fine, il chema ca pe mine (ca e italian). Cred ca a zis ca vorbesc prea mult si n-are rost sa incerce sa ma opreasca, plus ca cine vorbeste mai mult ca italienii e smecher!

Intr-o zi m-am dus sa-mi fac poze pentru diploma de inginer diplomat. Si pana s-au facut pozele, m-am dus sus la Unirii, sa mananc ceva rapid. Si pana a fost gata meniul meu, am lasat sucul si umbrela pe masa, sa stie lumea e taken masa. Well, am sfarsit prin a fi inconjura de persoane de o anumita etnie, ca ele erau responabile cu_curatenia, pentru ca am vrut sa fac reclamatie femeii de serviciu care mi-a luat sucul neinceput. Am sfarsit prin a face reclamatie intregului corp curatator din Unirea etajul 4.

Tot apropo de scoala, la disertatie am vorbit in continuu. Tema mea? Ceva metoda statistica de determinare a concentratiilor de NOx si CO, CO2 si alte bazaconii in 6 puncte din Bucuresti, pe o perioada de un an. Profii n-au avut curaj sa intrebe nimic, ca nu era nimeni de inginerie/statistica pe-acolo. Score!

Diverse. Dubiosenii. Amintiri din copilarie. Un alt fel de #TBT.

Lasă un răspuns