Despre pantofi si culoare

Am fost la baie. Beau multe lichide, ca incerc si eu sa las un cadavru dragut in urma, cum am mai spus, iar la noi, mersul la baie si mai ales asteptatul e prilej de socializare.

Imi asteptam randul, cuminte, lipita de perete, cand o colega imi spune „Ce balerini colorati ai! Mereu ai balerini frumosi!”. Am balmajit (cred) un „multumesc”, ca ce puteam sa spun altceva?!

Intru, bla bla bla… Skip to the moment when I got out.

O alta colega: „Te-am recunoscut, dupa balerini! Ti-am zis ca-i Andreea?”

Erm…

Am o problema cu pantofii, in general. La fostul job, lumea ma stia dupa pantofi si toate fetele erau innebunite dupa ei (sau asa mi-au zis, cel putin). Aici, se pare ca la fel, sunt memorabili balerinii mei de 40 de lei (pardon, 39.99) din H&M.

Pantoful este viata si viata e pantofulSau nu era asa?

In fine, sunt o fiinta colorata. Am un gri (care afara pare mov), un galben si un bleu pe unghii, asezate usor random. Numeroasele mele rujuri si creioane de ochi imi tin si ele companie. La fel si cerceii mici si colorati. Am balerini verzi, geanta galben cu roz, husa de la telefon in mai multe culori decat stiu eu sa numesc. Portofelul meu are spatele rosu cu buline albe si fata e o bufnita din paiete.

Sa fie culoare!

Poze personale… De pe Instagramul propriu.

One thought on “Despre pantofi si culoare

  1. Pingback: Despre obsesii - Nimic

Lasă un răspuns