Sfaturi pentru a-l cuceri

Sunt atatea reviste de femei, atatea site-uri cu si despre ele, cu atatea sfaturi si secrete… Ma gandeam sa-mi incerc cariera in directia aia, cred ca as prinde un public bun.

tot-ce-stiu-barbatii-despre

1. Emana incredere prin toti porii. „Ce te uiti la mine, boule? Stiu ca sunt frumoasa, n-am nevoie de inca o carpa in viata mea. Ah, si castig de 3 ori mai mult ca tine”. Sigur ii vei capta atentia!

2. Increderea ca increderea, dar nu-i vorbi prima. Si nu te uita la el. Daca se poate, fa-te ca nu exista. Asta in timp ce-ti freci mainile, machiavelic. Daca poti sa-ti cresti o cocoasa si un neg in timp ce-o faci, cu atat mai bine.

3. Accepta sa fii luata de acasa si nu uita sa te prefaci ca ploua cand vine nota. Pentru ca e important ca el sa stie ca iti poate conduce viata oricand, la o fluturare de card.

4. Nu-l suna din proprie initiativa si nu-i raspunde la telefon. Nu mereu, adica. Ca doar nu vrei sa creada ca n-ai altceva mai bun de facut decat sa vorbesti cu el!

5. Daca miercuri te suna sa te invite sambata in oras, spune-i ca ai treaba. Nu vrei sa fii „prea” disponibila. Sau era prea „disponibila”?

6. Daca nu te-a sunat dupa o intalnire, nu te mai gandi la el. Chiar daca va vedeti deja de 2 luni si el nu te-a sunat de ieri. E ok sa te vezi cu alti tipi.

7. La prima intalnire – maxim un sarut. Nu vrei sa creada ca esti „usoara”.

8. Fii tu cea care pune punct intalnirilor. E indicat, pentru a-ti pastra pozitia de putere, sa te ridici brusc, sa arunci cu servetelul pe masa si sa tipi: „Eu plec acasa!”.

9. Asteapta cel putin 3 intalniri ca sa faci sex cu el. Nu stiu de ce, asa au zis fetele din Sex and the City.

10. Gandeste-te ce-ai vrea sa se intample, ce-ai vrea sa faca. Apoi gandeste-te la chestia total opusa chestiei de mai sus, ceva care sa enerveze, daca se poate, si fa-o pe asta!

Sursa poza.

One thought on “Sfaturi pentru a-l cuceri

  1. Pingback: 17 lucruri » Nimic

Lasă un răspuns