17 lucruri

Pentru ca m-am cam saturat de articole in care avem motive ca sa iubim/uram barbati/femei si pentru ca asta vreau eu sa scriu astazi si pentru ca ma inspir din contemporanul Zoso, na poftim: 17 lucruri pe care femieile le urasc la barbati!

1. Fac pipi in dus & bla bla bla… (restul nu conteaza! pipi, pe bune, e suficient!)

2. Au chef de sex, mai ales cand stiu ca te-au suparat (probabil ca in mintea lor cele 2 se anuleaza reciproc, da’ nu e chiar asa).

3. Se uita la alte femei, da’ e ok sa credeti ca va uram pentru asta.

4. Se uita la alte femei prea des, da’ e ok sa credeti ca va uram SI pentru asta.

5. Se uita la femei mai slabe decat aia de acasa, da’ e deja culmea sa credeti ca va uram pentru asta! In punctul asta, deja suntem la sala, iar relatia noastra nu mai exista.

6. Pot face pipi la marginea drumului. Ei si cateii. Super-realizare!

7. Nu-si uita telefonul sau portofelul acasa, doar pachetul cu mancare si uneori nu stiu unde le e pachetul de tigari/bricheta/cardul de acces in firma.

8. Nu-si uita capul acasa, ca deh, e atasat de restul corpului. Simtul penibilului si capacitatea de a gandi sunt (uneori) total absente.

9. Pot parca lateral. Ok, bravo voua, da’ nu va mai bateti atata pe umar, ca femeile nu va urasc pentru asta!

10. Stiu care e stanga si care e dreapta, pentru ca au creierele compartimentate fix si fiecare emisfera e pe treaba ei (spre deosebire de femei). You do the research.

11. Rezolva balonarea cu 2 beri, pentru ca e mai simplu sa ai beer belly in 2 ani, decat sa iei o pastila conceputa special pentru asta.

12. Nu se duc la ginecolog pana la 40 ani si dupa aia se duc la proctolog. Cu riscul de a ma repeata, femeile nu va urasc din cauza asta!

13. Pot trage o basina fara sa fie o mare tragedie. Pai oricine poate face asta. Mai simplu, luati un caine si dati mereu vina pe el! Pfff…

14. Pot fi foarte buni la ceva daca isi pun mintea (off topic: scrisesem „bune”, hehehe), inclusiv bucatari. Problema la voi e ca sunteti foarte comozi si preferati sa manancati un sendvis facut prost decat sa va chinuiti un pic. Si nu, nu va uram nici pentru asta.

15. Nu sangereaza o data pe luna si daca o fac, nu e un capat de lume. Comparam mere cu pere si tot nu iese ura aia. Ntz ntz ntz!

16. Pot trece foarte repede peste o unghie rupta. Iarasi, nu-i motiv de ura. Majoritatea barbatilor vazuti de mine in RATB/metrou/birou/etc au unghii jenante. Noua, daca ni se rupe o unghie, vrem sa remediem cat mai repede problema (adica manichiurista, pila, unghiera, etc.) Pe voi va doare unde?! Aha!

17. Pot uita zile de nastere si aniversari fara sa fie capat de lume. Imi pare rau, cred ca era invers. Ca daca un barbat uita o aniversare, femeia ia foc. In caz invers, insa… You do the math.

Acest articol este un pamflet, dar cred ca poate fi tratat si ca atare. Unele chestii sunt traite de mine, altele de „o prietena”.
PS: Sper ca si originalul e un pamflet, altfel ma vad silita sa cred ca barbatii au luat-o total pe aratura.

2 thoughts on “17 lucruri

  1. 1. Fac pipi in dus.
    2. Am chef de sex cand o supar si nu gandesc ca cele 2 se anuleaza. Pur si simplu I don’t care.
    3. Ma uit la alte femei.
    4. Ma uit la alte femei prea des.
    5. Ma uit si la femei mai slabe ca aia de acasa. Dar cand aia de acasa e slaba…you make the math.
    6. Fac pipi la marginea drumului, rar, dar fac.
    7. Nu-mi uit niciodata portofelul si telefonul acasa. Cardul de intrat in firma, tigarile si bricheta se poate, mancare mai rar la mine…
    8. Nu-mi uit capul acasa. Simtul penibilului si capacitatea de a gandi sunt (uneori) lasate deoparte. Am nevoie de retard psihic o perioada. Un fel de restart.
    9. N-am permis. Dar banuiesc ca voi putea cand voi avea.
    10. Stiu care este stanga si care este dreapta.
    11. Beau bere, dar nu pentru balonare.
    12. Am pana in 40 de ani si nu m-am dus la ginecolog si nici nu stiu daca am ce cauta acolo. Poate am sa trec pe la urolog…
    13. Ma bas, dar nu in public si foarte rar cu cineva de fata. Nu dau vina pe caini in general. Dau vina pe femei…e mai fun.
    14. Pot fi foarte bun la ceva daca imi pun mintea, inclusiv bucatar (job care ar trebui sa iasa din discutie avand in vedere ca pe glob cei mai buni sunt intotdeauna barbati). Problema la mine este ca sunt foarte comod si prefer sa mananc un sandwich facut prost decat sa ma chinuiesc putin.
    15. Nu sangerez o data pe luna, poate mai mult, poate mai putin, depinde de activitate. Oricum ar fi nu e capat de tara.
    16. Nu imi amintesc sa imi fi rupt o unghie niciodata. Aveam destul de multa grija cu manichiura mea in trecut. Acum ce-i drept sunt mai comod, ma doare nicaieri.
    17. Uit aniversari si zile de nastere.

    Acest comment este o fapta reala adaptata acestui pamflet.
    Unele chestii sunt traite de mine, altele de „fiul” meu.

    P.S.: Originalul este un pamflet, dar barbatii nu au luat-o pe aratura. Nu s-au schimbat deloc in 2000 de ani.

Lasă un răspuns