Despre cumparaturi si Black Friday

Iarna asta vine cu vesti proaste. Nu numai ca American Hustle nu are data oficiala de lansare in Romania (WTF, people?!), s-ar putea (doar s-ar putea) sa raman cu cizmele mele noi cumparate de Black Friday de la Comodo (cata reclama, dom’le!) nepurtate din cauza de temperaturi de iarna decenta.

Pfff, deci da. De Black Friday am facut oaresice cumparaturi online, mostly tzoale, pentru ca -> femeie (am lasat makeup stuff pentru altii/altele) si printre acele cumparaturi am pus manutza si pe niste cizme de zapada de la unii care se numeste Protest, marca vanduta de Comodo.

Pana acum n-am cumparat de la nenii astia, dar cred ca o sa mai arunc niste ochi p-acolo, ca au chestii „da firma” si la preturi decente. Dar cum ziceam, temperaturile se invart in zona lui 0, dar nu e suficient de frig incat sa zic „brrr, sa iau ursii in picioare”.

Mno, in alta ordine de idei, fuse si Sf. Mos Andrei, care m-a cadorisit cu o carte (World War Z, yay!) si cu farduri (de-alea ultra darks, ultra mattes, ultra tot, yay again!), mi-a venit o comanda de acum sapte mii de ani de la Miniprix (in care aveam o fusta cu paiete, pentru pitzipoanca de mine), a venit si comanda mea de la Comodo cu ursulachii protestati, and all is good in the world.

Am facut un combo misto cu o bluza rosie cu guler de-ala aproximativ-Peter Pan, fusta mea cu paiete (scurta, mulata, etc) si cu ursulachii noi si am fost sa bag in mine niste paste carbonara (my latest obsession), pentru ca nu in fiecare zi te pricopsesti cu atatea chestii pe cap.

Astea fiind scrise, sper ca ati avut un Blec Fraidei misto, plin de cumparaturi mai mult sau mai putin inutile. Si daca n-ati avut, fiti pe pace. Reduceri sunt tot timpul!

2 thoughts on “Despre cumparaturi si Black Friday

Lasă un răspuns