Despre gratare si masini

Weekend-ul asta a fost weekend adevarat, de ala de vara calda si frumoasa, exceptie facand temperaturile de-afara. Am fost cu niste lume la un gratar, pe undeva prin afara Bucurestiului, sa mancam si noi sanatos niste porc la gratar, ca_cum altfel?

Luat catei intregi dupa noi, mancare portionata in desaga si humanii pe ambele doua picioare, ne-am urcat in masini si dusi am fost. Evident, la drum (nu tocmai lung, nu tocmai scurt) cel mai simplu e sa vorbesti despre masini. Asa se face ca (iarasi) weekend-ul asta m-a terminat psihic cu povesti despre soferi, cu masini, despre inchirieri de masini in Bucuresti sau pe langa, despre accidente, si tot asa.

masiniDe nu mi-au auzit urechile despre babe accidentate pe trecerea de pietoni, cu masini conduse de femei cu 5 la ora. Sau povesti cu copii accidentati de prietenul tatalui, care s-a gandit sa iasa cu spatele din parcare. Sau accidente facute de unii care se uitau la alt accident. Basca, am mai trecut si pe langa unii care fusesera tractati, ca erau plesniti in aripa stanga asa de bine, ca se blocase roata. Si vorbeau, saracii, la telefon, de pe platforma, era asa, un fel de rasu-plansu.

Am mai auzit de plecari la mare, cu masina, da’ de fapt, fara. Ca boyfriendul a avut un event acum vreo 2 saptamani si s-a stricat una din masinile cu care trebuiau sa ajunga. S-au descurcat, pana la urma, ca au gasit pe ultima suta de metri o masina de „imprumut”, desi mai normal era sa apeleze la un rent a car in Bucuresti. Da’ se pare ca nu s-au gandit la asta. Vezi cum e cand pleci fara femei la drum?

Ah, si apropo de drum si de femei, am auzit povesti cu unele care fac bagajul barbatilor, ca vezi doamne, ei nu sunt in stare! Am avut ce rade, intre atatea momente in care micii („smalls”, dom’le!) si porcusorul de Romania mi-au stat in gat. Macar atat, ca intre accidente si povesti cu criminali in serie culesi de pe Interstate-urile americane nu prea mi-a tihnit gratarul.

Poate data viitoare…

Sursa poza.

2 thoughts on “Despre gratare si masini

  1. Pingback: Despre chestii | Nimic

Lasă un răspuns