Ce-as schimba #4: Lost Girl

lost girl

Lost Girl e unul din serialele mele preferate. A depasit de mult statutul de guilty pleasure, e de-a dreptul pasiune pe bune. Si de ce n-ar fi? Avem gagici in negru (but not goth!), cu un altfel de sex appeal, un lupisor blond si un siren negru purtator de palarie. Da’ tot carcotasa mi-s si tot am chestii de schimbat la serial.

Pai o are pe doctorita aia bleanda, fara sare si piper, pe care nu o suport mai mult de 5 minute pe ecran. Mi-as fi dorit sa nu fie fortata o relatie intre ea si personajul principal, dar asta e deja prea tarziu. Dar macar sa fi ramas la stadiul de fuck buddies, nu sa fie si iubite cu iubire d-aia de poveste, cu suferinta and all that.

Si mi-as fi dorit o actrita care sa suporte mai bine scenele de sex. OK, Anna Silk e o frumusete atipica, which is good. Are propriul magnetism si uneori e chiar funny (desi parca incearca prea mult sa fie Buffy-funny cu replici acide inainte si in timpul luptelor). Dar! Daaaaaaaaar… She can’t act in those sex scenes. Diloc. Asa ca ori sa-si imbunatateasca performantele (nu de alta, da’ e sucubusa si asta presupune ceva!), ori sa foloseasca astia un body double (ca-i cam tarziu s-o inlocuiasca).

Mi-as fi dorit mai mult screen time pentru my fave villain – Vex. Vedeti voi, Vex e mesmer si e foarte smecher, cu accentul lui British si steluta de sub ochi si caracterul lui in general infect si totodata curajos. Ar prinde bine mai mult amuzament intr-un serial care (parca) se ia prea in serios.

Also, more Kenzi time. Cum, nu stii cine-i Kenzi? Only the most awesome sidekick superbuddy with killer heels and attitude to spare! And Dyson! And Tamsyn! And Aife! And Trick! Phew… Multa lume in serial, ii vreau pe toti, mai putin pe doctorita aia boring.

Sursa poza.

PS: in caz ca va intrebati, pe Dyson il stiti din The Tudors, pe Tamsyn din Birds of Prey (only the most underrated TV show ever), pe Aife din Black Orphan si pe Kenzi din Black Swan (THE Black Swan).

Update: definitia cuvantului „bleanda„. I did not made it up, I swear!

2 thoughts on “Ce-as schimba #4: Lost Girl

  1. Pingback: Ce-as schimba #5: Girls | Nimic

  2. Pingback: Review: Lost Girl - Breathe Me In

Lasă un răspuns