Ce-as schimba #3: Constantine

constantine-504188lConstantine e unul din filmele mele preferate. Keanu Reeves? Checked. Supernatural? Checked. Demoni, ingeri si alte bazaconii? Checked. What’s not to like about it?!

Uhm… In primul rand, actrita din rolul principal. Da, da, stiu ca Rachel Weisz (pe care o confund mereu cu Jennifer Connelly) e, teoretic, o actrita super misto. Stiu ca sunt la moda sprancenele groase si recunosc ca ii stau bine, dar talentul e supra-apreciat si sincer e terna intr-un rol care ar trebui sa fie despre macinari sufletesti, morale si religioase. Offf, Doamne… Si mai e si problema ca, pentru aspectul fizic al lui Keanu, cred eu ca ar fi mers o actrita un pic mai feminina. Rachel Weisz a barbatoasa, are ditamai maxilarul si sprancenele alea de troglodit si, cumva, parca nu merge. Nu merge si pace!

In al doilea rand, Shia LaBeouf. God, that guy is boring! Dar cand zic boring, ma refer la plictiseala din aia generata de bad acting combinat cu bad looks. Nu inteleg de ce a primit vreodata roluri, cred ca deja existau Jesse Eisenberg si Michael Cera pe taram hollywoodian, ce nevoie mai aveam de un pusti spalacit si carliontat, habar n-am.

In al treilea rand, more Satan, please! Peter Stormare face un rol fenomenal in acest filmulet mic, mi-ar fi placut sa fie mai activ si nu doar sa apara in ultimele 5 minute din Constantine. Dar ne multumim si cu putin, nu?

In schimb, Tilda Swinton… Eeei, gratia Tildei ar fi meritat mai multa prezenta on screen. Din pacate, prin nu-stiu-ce mecanism curios, a fost redusa doar la o relatare pe repede-inainte a motivelor sale si cam atat.

Sursa poza.

Lasă un răspuns