Intotdeauna sa-ti dai jos cerceii si machiajul

Noptile de Bucuresti, fie iarna, fie vara, sunt pline de actiune, rasete, lume si alcool. Aceasta invariabila variabila, care variaza doar in cantitate si calitate si pret, are efecte nebanuite asupra tineretului de pana in 35 de ani.

Zic „pana in 35 de ani” pentru ca vad, din ce in ce mai des, oameni care ar trebui sa fie altfel, dar raman blocati la stadiul „ultimul an de facultate”.

Au ceva job, ceva chirie, poate si un animal de casa. Au inceput sa castige un pic mai bine, si asta le-a ridicat cumva respectul fata de sine de pe jos. Au inceput sa fie vechi la job, dar tineri in gandire si mentalitate, asa ca isi permit sa se imbrace cum vor ei.

Astia sunt hipsterii vechi, veniti sa savureze o bere cu nume de neinteles prin Centrul Vechi (sau CV, cum ar zice unii). O sa-i vezi cerand cu ostentatie un Salitos in Kulturhaus si o tequila in Bruno.

Au tot timpul o privire usor superioara, usor ratacita, de caine care a mancat prea mult pe o strada necunoscuta.

Cand ii vad, am tot timpul senzatia ca regretele ii inunda dimineata. Pentru ei, am un singur sfat: inainte sa va bagati in pat, dati-va jos cerceii si machiajul. Sa nu va treziti cu dureri de cap si cu ochi de raton.

Lasă un răspuns