Goana dupa sot

Sunt o femeie in varsta. Adica na, asa ar zice unii. Inca n-am ajuns sa ma numesc femeie de cariera, ca cica nu-s destul de urata pentru asta.
Toate fostele colege de generala/liceu si-au pus saiba pe deget de cativa ani buni. Eu am continuat cu scoala. Am termimat o facultate, am facut si-un master, viata mea s-a invartit elegant in jurul jobului (la un moment dat au fost 2), facultatii si prietenilor. Boyfriendul, de la momentul respectiv, nu dadea semne serioase, lucrurile s-au intamplat, etc. Viata trece, apa sub pod, cum ar zice unii.

Trecut-au anii si in jurul meu tot mai multe femei maritate. Sau in curs de. Sau deja divortate. Cand eram mica, mama imi spunea (divortata fiind) sa ma marit macar o data, sa vad si eu cum e.

Ei bine, sunt in dilema. E tarziu, am aproape 27 de ani. Ar trebui cumva sa incerc as alerg momentul? Ar trebui cumva sa incerc sa fortez nota? Sau sa astept uratirea vesnica, intru o nefericire completa data de statutul de femeie de cariera?

Diseara ma intorc la fericire, anyway. Ne jucam pe telefon, citim impreuna, adormim impreuna. And this beats marriage at any hour. Sursa poza.

One thought on “Goana dupa sot

  1. Pingback: In cautarea costumului de baie

Lasă un răspuns