Despre Nneka

2Am o problema mare-mare. Sunt mandra posesoare a doi tomberonezi – unul maro cu negru, flocos de numa’, si una alb cu negru, vesela non stop.

Incerc sa nu disper, jur ca incerc, dar nu pot si nici nu vreau. Poate sunt eu prea drama queen, habar n-am, poate sunt paranoia, dar cand vad ca Nnekuta mea mica e asa bolnava, imi vine sa plang intr-una.

Si-mi amintesc de primele zile cu ea, cand ma enerva ca facea pipi prin casa. Si cand ma enerva ca se trezea noaptea si il alerga pe Cinci prin camera, pana o maraia antisocialul ala. Si cand ma enerva ca rodea absolut TOT. Si mai ales cand m-a enervat ca l-a ros pe Cinci pe langa bot, de ramasese saracul chel.

Imi amintesc ca la inceput mi se parea prea energica si prea salbatica pentru mine, care sunt cam la fel de antisociala ca Cinci. Si mi se parea exagerat de vie si uneori as fi dorit sa ma lase in pace.

nnekaAcum… acum nu pot decat sa ma uit in ochiul ei chel (ca are raie si i-a cazut parul pe langa ochiul drept) si nu simt decat tristete si disperare. Disper s-o vad asa amarata, schiopateaza in ultimul hal si-si aduce capul atat de aproape de pamant cand merge, ca-mi vine sa plang si s-o car numai in brate.

Nneka e un biet copil alintat, nu-i place sa faca pipi decat in gradina si nu iese nici moarta din bloc daca afara ploua. Ar manca tot si, de cele mai multe ori, termina si portia lui Cinci, care-i un maidanez ultra-sclifosit.

Si Nneka mea iubita schiopateaza intr-una si e din cauza cartilagiilor tasate. S-a lovit si n-a stiut sa zica, ea nu plange nici la injectii si nici cand se loveste. E tolomaca si uneori cade din pat sau nu stie sa se urce pe canapea. Si cred ca intr-o zi din asta urata s-a lovit si ea n-a plans si si-a distrus piciorul… Sper sa ramana doar cu labuta stramba…

Personal pics.

3 thoughts on “Despre Nneka

  1. Pingback: Despre chestii | Nimic

  2. Pingback: Despre maine | Nimic

  3. Pingback: Despre somnic si fomica | Nimic

Lasă un răspuns