Despre barbati si femei

Am avut parte de cateva discutii cu cativa prieteni – baieti, ca sa fie clar si am aflat niste insight-uri foarte interesante din cercul XY al populatiei.

fishtail-braidBarbatilor nu le plac femeile cu parul prins. chit ca el se face calti la spate, pentru ca e lung, sau chit ca n-ai volum, ca ai putin par pe cap (nu in cap, ladies, nu in cap). Chit ca ai fost la Oksana si ti-ai trantit o oala cu impletituri in cap, sau ca ti-ai prins parul pentru ca te-ai dus sa-ti alergi fizicul prin parc, parul prins e big no-no for them.

sandale zaraBarbatilor nu le plac pantofii cu toc gros. Pana mea, poarta hooker shoes, ce ma intereseaza pe mine ca tu abia poti sa-ti misti fizicul in balerini? Astia cu toc gros sunt urati, ca na, sunt urati. N-am inteles de ce, dar nu-i mai purtati. Ah, si apropo de balerini, baietilor nu le plac nici astia, ca de ce sa te simti tu confortabil, doar nu e dupa tine!

shift dressBarbatilor, de asemenea, le displace sa te vada intr-o rochie larga, daca arati bine. De ce iti ascunzi „the assets”?! Dar o rochie larga face o femeie mai durdulie sa para si mai plina, asa ca de ce dracu’ se imbraca asa?! Nu vede ca pare si mai mare?! In fine, ideea e ca nu va imbracati prea larg, ca na. Barbatii nu suporta.

Tot barbatilor, insa, nu le place „mulaciunea”, as in „hainele mulate”. Daca esti femeia snur, frate, poarta si tu ceva sa para ca ai sani si fund, iar daca esti cu 5 kile mai grasa, tu n-ai oglinda?! Unde naiba iesi pe strada in halul ala?

weight-gainBarbatii sunt total impotriva femeilor care mananca salata, pe motiv ca cica ii deruteaza si ii confuzeaza, iar daca o sa-ti comanzi un Big Mac, ca oama, se vor uita cu scarba, avand deja viziuni SF cu fizicul tau de grasa. Ideal ar fi sa nu manancati in prezenta lor, ca sa nu-i oripilati, dar apoi ar zice ca sunteti anorexice, asa ca iar nu e bine… Nu stiu…

Nici cu femeile nu mi-e rusine, dar parca e oleaca mai clar. Sau poate sunt eu subiectiva, dar nu-mi pasa. Ideea e ca azi am parul prins, tocmai mi-am luat sandale cu toc gros, nu mananc salata, ba chiar dau cu o hal de carne, iar rochiile mele sunt fix cum imi plac mie si nimic mai mult.

Surse: 1, 2, 3, 4.

2 thoughts on “Despre barbati si femei

Lasă un răspuns