Despre chestii pe care nu le înțeleg

Nu înțeleg câteva chestii, nu că m-aș chinui prea tare s-o fac.

dog shaming – posed și eu una bucată potaie răsfățată, chit că e tomberonez la origini, destul de lătrăcios și, să zicem, plin de personalitate; care-i rostul pozelor de genul?

[surse poze: 1, 2, 3]

– oamenii care au iPhone și dau like & share concursurilor de Samsung Galaxy S3 Mini – dacă ai o navă, mai ai nevoie de o periuță de dinți electrică?!

– idem, oamenii care au Samsung ȘI care înjură pe toate drumurile iPhone-urile și MacBook-urile și tot ce ține de Apple ȘI care dau like & share la toate concursurile unde poți să câștigi „unul dintre cele 100 de MacBook Pro” sau „un iPhone 5”. Nici nu mai întreb de ce.

– oamenii care, pentru a se da deștepți și culți și plini de gusturi bune, se uită la tine oripilați dacă, cumva, într-o discuție cu altcineva, menționezi că-ti place Inna / Pitbull / Shakira / Ștefan Bănică. Uite ce e – îmi cer scuze că n-am gusturile tale bune în materie de muzică, da’ vezi tu, sufletul și creierul meu mai are nevoie și de chestii simpluțe, ca să se simtă bine. Și vezi că nu-i așa elegant să asculți conversațiile altora și să te mai și bagi în seamă.

– că tot veni vorba de câini, oamenii care nu-și plimbă câinii în lesă (oricât de blânzi) și care nu strâng rahatul după ei; nu cred că e nevoie să mai explic de ce.

oamenii care vin să ridice colete de la poștă; n-am găsit până acum niciun brainiac p-acolo.

Nici nu vreau să-mi amintesc de oamenii care pun citate motivaționale, nu-s destul de motivată și pentru asta.

2 thoughts on “Despre chestii pe care nu le înțeleg

  1. Shakira nu merită pusă în aceeași categorie cu Inna. Bănică are voce faină… Inna și Pitbull sunt în aceeași categorie, dar ghici ce, toată lumea îi ascultă, dacă pornesc acum radio e imposibil să nu dai peste vreun featuring de-a lui Pitbull. Meh… estem toți superiori și necomerciali acum.

    • Eu n-am pus-o pe Shakira pentru ca nu-mi place; de fapt, toti sunt acolo pentru ca ma binedispun (aia e categoria lor).
      Daca sunt oameni care vor sa se dea culti si whatever, n-o sa ma las eu de sunetele care ma fac sa ma simt bine (chit ca ascult Nicki Minaj sau 2Cellos). :)

Lasă un răspuns