Am invatat de mica…

Am invatat de mica how to be an asshole. E bine, e curat, e simplu. Cand ceva nu-ti place, ignora toata lumea. Toata lumea se va da apoi de ceasul mortii ca sa faca ce-ti place tie, sa afle cu ce te-a deranjat si ce poate face sa fie bine. Si ghici ce. Nimic nu e bine.

Am invatat de mica how good is to be independent. Sau macar sa incerci sa fii. Ca nu poti fi independent in totalitate.
Dar e bine sa stii ca poti pleca. Ai sa fii, intr-adevar, cu un picior afara din casa, but hey! Whatever keeps you safe.

Am invatat de mica how to never want things. Nici de la oameni, nici de la experiente. Adica asteptari zero. If you want it, go and get it. Ca nimeni nu-ti da nimic de pomana.

Am invatat de mica how to adjust information. Bine, nu eram chiar mica, ci in facultate, dar teoria la Poli spune asa: daca graficul nu-ti iese, fa-l din pix.

Am invatat de mica nu tot, dar aproape tot. Am devenit rece si insensibila, cinica si distanta, a perfect bitch. But hey! Without the perfect body.

I am flawed, I know.

One thought on “Am invatat de mica…

  1. Nu tot timpul şi nu pentru toţi contează corpul. Dacă mansarda este mobilată corespunzător, celelalte cântăresc mai puţin. Şi nu incerca sa fi „an asshole” cu cei care ţin la tine.Garantat este o mare eroare.

Lasă un răspuns