iPhone 5

Ieri a fost 12. Azi e in 13. Am venit deci la birou, intr-o zi de joi, cu coada intre picioare (vorba vine), incercand sa casc ochii cat mai mari, ca sa nu calc stramb pe strada.
Odata ajunsa, au inceput discutiile.

As a side note, strict in biroul in care imi desfasor activitatile de tot felul sunt 2 oameni cu iPhone – eu cu un 3GS foarte functional si colegul cu un 4, telefon care-l bate pe coleg la orice ora din zi si din noapte. Restul colegilor (care vad ozn-uri, care cresc copii si fac overtime din orice motiv stupid, asta in cazul in care n-o tulesc mai rapid de la munca) au indeobste telefoane cu butoane sau Samsung-uri ieftine.

Acestea fiind zise, revin la discutii.

– Ba, ia uite, iPhone-ul nou are 4.5 inci. (cum ii are, de unde pana unde, care e scopul lor, nu conteaza. Ma mir ca n-au zis ca are 7.3)
– Da, da’ e doar mai lung si-atat. (asta e un nene care vede ozn-uri pe strada. Fo’ shizzle)
– Da, da’ eu n-am avut decat Samsung toata viata si-s super multumit de el. (asta e colegul nou, are un Samsung cu butoane, nu stiu ce model, ca ma lasa rece)

Apai da’ bine! Adica telefonul te bate la fundul gol la orice ora din zi si din noapte si tu comentezi ca are 4.5 inci, ca e doar lung, ca tu ai Samsung. Nemaivorbind de faptul ca unul din sus-numitii, nu spui care!, m-a rugat dupa ce si-a luat iPhone-ul sa-i scot si eu vibratiile, ca el nu stie.

Da, mi-s corporatista. Si da, vreau noul iPhone. Da, sunt constienta ca nu mi-l permit. Si da, sunt constienta ca nu e rosu (am o problema cu rosul). Il vreau, ca m-am saturat sa mi se blocheze 3GS-ul (deh, softul e facut sa fie suportat si de modele vechi, dar merge in asa fel incat vrei sa-ti cumperi alt telefon).

Vreau un telefon care sa nu ma dea afara din aplicatii si care sa ma lase sa scriu mesajul acum, nu peste 5 secunde. Sper la un telefon mai rapid si cu memorie nitel mai mare (3GS-ul are 8 GB, cred ca m-as descurca cu 16). Si ma oftica, pentru ca stiu ca-l merit si ca-l vreau si se trezesc toti neica nimeni sa comenteze.

Da’ mi-l cumpar eu! Parol!

PS: acesta nu este post platit, nici dovada ca PMS-ul exista, nici SEO shit, doar ca da. Il vreau. Si o sa-l am. Si ii cumpar si husa rosie, sac! Sursa poza.

Lasă un răspuns