Cadouri de Valentine’s Day

Pentru ca Adevarul e o sursa buna de inspiratie, m-am inspirat si eu, pentru ca e Valentine’s Day. Daca pentru noi, ca popor, a fost nevoie sa importam o sarbatoare ca s-o resuscitam pe cea proprie, eu de ce sa nu profit?

Cadouri pe care sa le eviti de Valentine’s Day (sau probabil, in orice alta zi importanta a anului, daca iti cunosti cat de cat partenerul/partenera).

Fara bani. E un cadou potrivit doar daca your significant other iti zice „da-mi niste bani, imi mai trebuie X lei/euro/dolari ca sa-mi iau Y chestie”. In rest, e jignitor si nu dai dovada de creativitate, si nici de prea multa consideratie.

Fara abonament la sala. Doar daca iti zice el/ea ca vrea abonament pe un an si ca n-are suficienti bani. Caz in care se aplica mai bine punctul anterior.

Fara sampoane, sapunuri si creme de dus/lotiuni de corp. Daca vrei sa spui „iubi, esti jegos/jegoasa”, asta e cea mai usoara cale.

Fara sex toys. Doar daca sunteti de foarte mult timp impreuna si deja ati cochetat cu ideea sau cu cel putin o jucarie.

Fara animalute. Fie ca e un catel, fie ca e o chinchilla sau o tarantula, un animalut e o responsabilitate. Se discuta cu persoana care o sa aiba grija lui si abia apoi se procura un pet.

Fara bijuterii. In cazul in care nu stii exact ce ii place persoanei de langa tine, mai bine te abtii. Cum ar fi sa-i cumperi Biancai Dragusanu niste cercei hippie?

Fara parfumuri. Intra aproape in aceeasi categorie ca si obiectele de ingrijire personala si sunt si mai dificil de ales.

Fara inimioare de plus si ciocolata. Can you spell kitsch? PS: se accepta ciocolata cu martzipan.

Fara carti. Ok, inteleg ca o carte e un cadou frumos, de obicei. Dar daca nu sunteti amandoi avid readers, mai bine nu.

Fara cadouri reciclate. Ai primit acum 3 ani un suport pentru aromoterapie pe care nu l-ai folosit? Nu, nu-i momentul sa-l pasezi mai departe!

Idei de cadouri.

valentines-day

O scrisorica frumoasa. Poti sa spui, simplu, in cateva cuvinte, ce simti fata de persoana de langa tine. E mult mai frumos decat sapunul de la The Body Shop.

O prajitura buna. Musai de savurat in 2.

Un film bun. Nu conteaza ca-i romantic sau nu, doar sa va acopere aceeasi patura in timp ce il priviti.

O cafea buna. Sa savurezi o cafea in timp ce stai de vorba cu persoana iubita – priceless.

Desi, daca ma intrebi pe mine, lucrurile astea trebuie facute zilnic. Doar ca uneori ne plangem de lipsa de timp, asa ca cineva s-a gandit sa puna in calendar o zi in care e musai sa ne iubim. Happy Valentine’s Day sau ce sarbatoriti voi! Sarbatoriti cum vreti, numai faceti-o zilnic!

Sursa poza.

Lasă un răspuns