Despre mine (din nou)

Sunt un sucit. Am o gramada de laturi pe care le imbratisez si le folosesc pe rand, pentru ca nu pot fi doar intr-un anume fel. Vreau sa fiu si copil, si vreau sa fiu si femeie, si uneori vreau sa fiu the man in charge.

Alteori vreau sa merg la un concert de metale, si alteori vreau sa vad un boy band pe scena. Acum ascult The 1975, si alteori vreau sa fiu in primul rand la Peter Gabriel.

Uneori merg machiata din cap pana in picioare, smokey eyes included, red lips si blush, iar alteori imi place sa merg bare faced, doar cu un ulei natural pe post de hidratare ascunsa.

Uneori imi iau my big girl heels, si alteori tenisii mei roz.

Uneori mananc numai carne, si alteori bag in mine spanac fiert, fara sare si gust.

Uneori sunt salbatica, si vesela, si spontana, si alteori merg pe cai bine batatorite si cunoscute, pentru ca mi-e frica sa visez ca pot sa fac altceva.

Uneori simt ca pot sa cuceresc lumea, iar alteori simt ca pot sa fiu mai mult decat sunt.

Nu vreau sa fiu constanta, si nu pot sa fiu. Dar mai important – nu vreau sa fiu. Imi place sa ma schimb, sa nu ma plictisesc de mine, si sunt construita din bucati de oameni si ganduri, si e normal sa celebrez toate bucatile astea din mine.

Nu am timp sa fiu eu, pentru ca vreau sa fiu totul. Si pentru ca in mine e totul, cum as putea sa nu fiu eu? Intelegi ceva? Pentru ca eu nu, si in acelasi timp, da.

Lasă un răspuns