Despre vacanta si sejur

In fiecare an imi propun sa am parte de-o vacanta din aia cum se practica de obicei, o saptamana de lenevit la soare pe vreun sezlong , langa o piscina. In fiecare an planul meu da gres si mereu ma trezesc ca am stat 2 zile ici, 3 zile colo, jumatate de duminica la vreun gratar si cam aia e.

sejurIntr-un fel, ma atrage ideea asta de “sejur corporatist”, pentru ca n-am stat niciodata la cort, nici macar nu ma atrage ideea in sine. La munte mi-e cam lene sa ma duc, ca-i de urcat si de chinuit pe-acolo, la mare nu-mi place nisipul, apa, soarele si jegul (deci cam tot ce se gaseste pe litoral), iar mai nou a venit o prietena din concediu si parca incepe sa-mi surada si mie ideea de a pleca in vacanta. Bine, eu as alege alt loc, nu Bulgaria, ca nu prea-mi surad limbile slave. Poate Spania sau Portugalia, desi oferte pentru sejururi in Grecia sunt destule si ieftine si nici nu-i o destinatie de lepadat.

In fine, poate patesc fix ca anul trecut, sa ma trezesc la jumatatea lui septembrie ca ma duc la mare. N-ar fi nicio problema, pentru ca oferte last minute se gasesc si in bani putini si ma gandesc ca ar fi cazul sa profit cat inca mai cald si soare, mai ales ca Bucurestiul de anul asta n-a fost foarte darnic cu temperatura…

Sursa poza.

Lasă un răspuns