Despre pantofi

Buna, sunt Andreea si-mi plac pantofii.

Asa ar incepe o prezentare de-a mea daca ar trebui sa ma duc la Obsedatii de Pantofi Anonimi. Membrii grupului, eu si Mihai Albu.

Cel mai tare e ca, in afara de faptul ca imi plac pantofii, imi plac pantofii colorati.
Plang de mult dupa niste pantofi verzi sau albastri (sandale verzi si albastre am deja). Cu cat mai retro/vintage-y, cu atat mai bine.

Deja celebrele mele ghetute de elf (unii ar zice ca-s de altceva) rosii ca focul sunt cunoscute de toti prietenii mei.

Recenta mea achizitie – o pereche de pantofi Iron Fist – Gold Digger Zombie Stomper Platform. Phew, ce de-a titlu! Da-i cu schepsis, sa se inteleaga. Check the talpa – awesome too! Sursa poza.

zombie shoes

Ideea e ca nu i-am luat de la mama lor, ci de la Miniprix. Unde-s cu mult mai ieftini decat pe site-ul mama, ceea ce ma face sa ma intreb daca nu cumva sunt facaturi.

Cealalta idee e strict legata de firma de curierat, Otto in speta. A venit nenea de la Otto, a parcat fix in fata firmei, m-a sunat, i-am zis sa vina, ca ies si eu cu banii, cica „2 minute si vine”.

Am iesit (la receptie, se-ntelege), am asteptat (la receptie, se-ntelege) si ma suna nenea. Ca „doamna, unde sunteti?”. „Pai va astept.” „Pai iesiti afara!” „Pai intrati in firma!” (Ca o paranteza, noi n-avem voie sa iesim din firma por nada, nada). A venit nenea cu un colet amarat, mi l-a aruncat in brate, mormaind ca de ce n-am iesit afara. Ie-te d’aia! Ca nu pot! Mare branza!

Dar, divagam. Prezint noua colectie primavara-vara a la Andreea, cu pantofi roz cu zombie noi. Sau pantofi noi roz cu zombie. Sau cu zombie roz. Sau cum or fi.

PS: Sper sa fie comozi.

PPS: Ceilalti sunt pentru George, ca sa nu fie dubii.

zombie shoes mine

One thought on “Despre pantofi

  1. Pingback: Review: The Gathering Dead – Stephen Knight | Breathe Me In

Lasă un răspuns