Tall People Problems #2

tall girlsE greu sa fii fata si, mai ales, inalta. Eu am mai zis ca e naspa sa ai picioare de minim 1 metru, ca daca porti tocuri, trebuie sa te apleci sa deschizi usa.

Dar uite ca, pe masura ce inaintez in varsta, nu prea mai pot purta rochiile pe care le am acum, ca-s cam la limita decentei. Si cum Decenta is my middle name… Va dati seama, e cam greu sa le port.

La 1.75 e greu sa porti rochii standard, in mare parte pentru ca talia lor vine undeva under the boobies, si zici ca esti un copil mare. Si in principiu pentru ca arati teribil de penibil intr-o rochie care din A line se face baby doll degeaba.

Sa nu mai zic de blugi si pantaloni – absolut toti sunt foarte scurti, ceea ce e dureros din momentul in care te asezi pe un scaun. Se vor ridica, si anii 2000, cu pantaloni capri, vor face un comeback la fel de nereusit ca atunci, iar cand te vei ridica, nu numai ca ai pantalonii mai scurti, dar vei avea si o tona de material in zona genunchilor, pentru ca toata carpa se va strange acolo.

Atatea probleme, dom’le, si totul doar pentru ca-s inalta…

Sa mai zic de momentul in care am pus si eu niste de tocuri de 7 cm si am dat cu capul de un TV la munca? Ce rost are…

Poza.

Lasă un răspuns