Despre omul potrivit

inspiration-typography09Cand ai senzatia ca nimic din ce faci nu e de ajuns, senzatia aia apasatoare ca tot ce esti nu e suficient, senzatia aia care arde prin tine si-ti spune „merita mai mult decat ii poti tu oferi”, atunci stii ca omul ala are mai mult decat poate spera vreodata.

Vei sti ca omul ala a castigat ceva de nepretuit – pe cineva care va lupta intotdeauna pentru a fi persoana de care are nevoie.

Vei sti ca omul ala merita mai mult decat mediocritatea care il iubeste acum, merita pe cineva care sa ii fie egal si puternic in orice imprejurare, si vei lupta din tot sufletul sa fii egalul si puternicul ala.

Vei sti ca omul ala nu spera, dar si-ar dori cea mai buna versiune de poveste ideala, una care sa nu insemne neaparat fluturasi roz pe pereti, ci poate trasee de munte in fiecare weekend sau aeromodelism salbatic.

Vei sti ca omul ala are nevoie de stabilitate dozata perfect cu spontaneitate, asezonate cu incredere si respect.

Si daca vreodata dai de omul asta, sa fii fericit in fiecare zi – vei fi de o mie de ori mai iubit si mai tu decat ai spera vreodata, pentru ca langa tine va fi mereu persoana ta, cea care iti da aripi, si te tine aproape de pamant, si care te ajuta sa zbori, in timp ce ramai un realist incurabil.

Daca dai de omul asta, tine-l langa tine si pretuieste-l, pentru ca pentru el vei deveni infinit mai bun decat esti acum. Si tu, si el meritati asta.

Poza.

Lasă un răspuns