Viata in chirie

Dupa vreo cativa ani petrecuti in chirie de Bucuresti, aduni ceva frustrari si nemultumiri, care tin, in mare parte, de colegi si/sau de proprietari. Rar de tot, si de vecini.

In materie de colegi, pot sa spun ca am avut ghinion doar de vreo 2 ori, dar in restul timpului am stat singura sau cu prietenul, deci am avut rata de insucces de 100%.

Ma rog, astea-s detalii insignifiante, daca iei in considerare altele mai grave. Spre exemplu, nu poti sa modifici nimic prin casa, nu poti sa bati un cui, sa pui alte perdele sau, dimpotriva, jaluzele, pentru ca… Nu esti proprietar.

Nu poti sa aduci alta mobila, pentru ca proprietarul nu vrea sa-si ia harburile vechi, si nu poti schimba furnizorii, pentru ca, de cele mai multe ori, proprietarul adevarat e decedat, si e tare greu sa schimbi treburile astea, pentru ca nimeni nu vrea sa se plimbe doar ca tu sa ai net mai rapid.

Si, de fapt, asta e frustrarea mea mare de azi. Vreau si eu net mai rapid, ca ma chinui de dimineata sa iau de pe Steam Payday 2, sa ma joc si eu cu John Wick. La naiba!

2 thoughts on “Viata in chirie

  1. Cu netul n-am avut niciodata probleme, facandu-mi mereu propriile pachete si plati, indiferent de chirias. A fost mereu conditie de baza :)

    • Cred ca voiai sa zici „proprietar” :))
      Dar e misto ca stii sa negociezi, eu sunt total pe langa.

Lasă un răspuns