Despre femei singure

single womenPentru femeile recent devenite single, maretia barbatilor se pierde undeva pe drum. La fel si necesitatea de a avea un barbat.

Nu e pana in prima seara in care deprimarea te cuprinde si vrei sa bei un pahar de vin. Asa ca iei o sticla, sticla aia buna pe care o pastrai pentru el, si bagi tirbusonul in dopul ala nenorocit si de pluta (ambele in acelasi timp), incercand sa accesezi nectarul ala bun, cand, dintr-odata, mana ta nu functioneaza si pac! Iti dai cu tirbusonul in dinti!

Niciodată nu vrei aprecia mai mult un barbat mai mult decat cand o faci atunci cand vine vreun mester la tine acasa. Mereu ai senzatia ca te ia de fraiera, si ca oricum ce face e simplu, doar ca-ti cere bani pentru ca nu are cine sa iti schimbe un bec in casa. Si cel mai aiurea e ca atunci cand vine nenea la tine sa schimbe ceva, incepe si-ti explica niste chestii destul de complicate, iar tu ramai acolo intr-un colt, cu mainile incrucisate, dand din cap „da… da”, in timp ce creierul tau urla „iesi afara, ca nu te inteleg ce zici!!!”.

Si niciodata nu vei aprecia mai mult un barbat decat atunci cand iti trimite maica-ta pachet, si trebuie sa mergi la gara sa il ridici, ca na… A facut mama clatite! Si mama a uitat sa-ti spuna ca ti-a trimis si dulceata, si zacusca, pe langa clatite, si probabil si o supa de pui asa cum iti place tie, si probabil vreo 3 case, 5 masini si alte acareturi, pentru ca sacosa aia e ataaaaaaaaaaaat de grea pana la taxi! Daca aveai barbat, nu mai era nevoie sa o cari tu, dar asa…

Si, mai ales, niciodata nu vei aprecia mai mult un barbat ca atunci cand vrei sa iesi din casa si n-ai cu cine. Ca tu de fapt vrei doar sa iesi din casa, nici macar sa te conversezi nu ai chef – pentru asta sunt fetele, se stie. Vrei doar sa mergi in bar, sa stai la o masa, sa urle muzica tare de tot, si tu sa bei o bere linistita. Atata tot.

Dar nu. Single life nu presupune chestia asta, asa ca de ce dracu te mai agiti? Nu mai bine stai naibii in pat, in loc sa visezi la vin, mesteri, pachet de la mama si iesit din casa?

Sursa poza.

2 thoughts on “Despre femei singure

Lasă un răspuns