Despre… Lungime

ideal length onlineE interesant sa vezi care-s regulile altora pentru cum e mai bine sa traiesti, sa mananci, sa scrii, sa respiri, sa whatever.

Si pentru ca niciodata, dar niciodata, nu avem suficiente posturi despre alea 30 de lucruri de facut pana la 30 de ani, sau lucrurile pe care nu trebuie sa faca o femeie, sau ce e musai sa faca un barbat, sau cum trebuie sa iei halatul pe tine in laborator, trebuie sa fie si niste unii care vin sa-ti spuna ce si cum ai nevoie in online.

Ca online-ul are niste reguli ale sale, asta stim deja. Dar regulile alea sunt foarte usor de schimbat, de la ora la ora, si in principiu, online-ul e un organism care sufera de autoreglare mai bine decat soparlele care zac pe pietre incinse.

Sa vad ineptii de genul blog post de 1600 de cuvinte (initial am crezut ca scrie 1600 de caractere si eram impacata cu situatia), cand oamenii au attention span-ul unei periute de dinti mai veche de 3 luni, mi se pare o aberatie.

Cu unele din „guideline”-urile astea sunt de acord, desi nici n-as sti cum sa le etichetez. Facebook post sub 40 de caractere? Da, cu conditia sa aiba o poza cu o pisica. Dar asta n-a mai incaput in (info)grafic.

Domain name: 8 caractere. Alfanumerice, adica. Sa zicem ca-i ok, ca breathemein.net are 11 si e greu de tinut minte, inteles, etc. Email subject de 28-39 caractere?! Da’ intervalul 30-40 ce avea?! Mai random de-atat au putut alege si oamenii astia un interval? Ma-ndoiesc, pare atat de putin credibil, incat zici ca-s numere la loto.

In fine, pentru ca discut prea mult pe o poza imbecila, concluzia este ca am uitat despre ce vorbeam, iar astia vor sa scrieti texte de 1600 de cuvinte. Ha. Ha. Ha.

Sursa poza.

Lasă un răspuns