Despre Valentine’s Day si Centrul Vechi

Vine Valentine’s Day, prilej de sarbatoare trista pe plaiurile romanesti, unde unii sunt Gica_contra all the time si urasc ziua asta, iar altii sunt atat de indobitociti de sirop incat il baga in vena cu cisterna.

In anii trecuti aveam un suflet mai mare si eram chiar dispusa sa trec cu vederea aceasta sarbatoare, dar anul asta mi-e atat de indiferent, incat nici nu vreau sa dau sfaturi de cadouri (orice, in afara de perne in forma de inimioara! orice!!!), si nici nu vreau sa ii calc cu bicicleta pe faptasi.

Cel mai tare ma amuza, insa, faptul ca barurile de prin Centrul Vechi au inceput sa ia foc treptat. Acum vreo 2 luni a ars Black Jack (doar din auzite, nu gasesc dovezi scrise), saptamana trecuta a ars celebra shaormerie Dristor (eu unde mai mananc acum?!), azi a ars Old City (I don’t even care!) si mie nu-mi ramane decat sa ma intreb…

Sexu’ in baie la astia e atat de hot incat sa ia foc stabilimentul?!

Se pare ca pregatirile de Valentine’s Day sunt pe treaba, ca prea mult foc si para e prin jegul ala de i se zice „centru”. Si „vechi” pe deasupra!

PS: mie imi place sa ii zic lui Valentin VD, as in „venereal disease”. Am senzatia ca-i o gluma prea desteapta ca sa nu o fac.

2 thoughts on “Despre Valentine’s Day si Centrul Vechi

Lasă un răspuns