Despre Black Friday

Vine Vinerea Neagra, care, coincidenta sau nu, nu e Vinerea Mare de dinaintea Pastelui si care, teoretic, vine cu reduceri de tot felul, in special in magazinele online.

Stim deja procedura clasica: toata lumea banuiesc Emag, PC Garage, Evomag, CEL, F64 si alte nebuneli de magazine ca incep sa creasca preturile usor-usor cu vreo luna inainte de Black Friday, ca sa aiba de unde reduce.

Si deja romanii stau si asteapta magazinele la colt, ca sa aiba cui sa scoata ochii, ca sa se poata bate in piept „v-am zis eu! v-am zis eu ca-s nenorociti!”, pentru ca e tare frumos sa ai dreptate, indiferent de cat de naspa ti-e rezultatul final al dreptatii respective.

Si mai stim ceva la procedura clasica: lumea abia asteapta sa vada ca-s magazinele picate. Pentru ca e, intr-adevar, util sa vezi ca ai avut dreptate si ca aia nu au fost in stare sa-si ia niste servere mai acatarii.

Dar trec peste aceasta introducere elaborata si lunga si plictisitoare, ca sa ajung la punctul pe care voiam sa-l ating.

De ce ne trimit magazinele cu o zi inainte de Black Friday newslettere cu tips & tricks?! Am primit asta de la vreo 2 magazine de make up (guilty!), de la PC Garage (guilty again!) si inca vreo 2 chestii de care n-am auzit pana azi si la care nu (cred ca) m-am inscris.

Am dat delete cu spor, si acum stau si ma intreb ce-or fi scris oamenii aia acolo. Pe unul din mailurile de la make up stuff am vazut ca incepeau cu „1. Ce este Black Friday? Black Friday este…” si am inchis, ca asemenea stupizenie nu avea sens sa citesc.

Ce-or fi scris aia de la PC Garage, sunt curioasa.

1. Cum sa dai refresh, ca sa prinzi reducerea la Samsung Galaxy S Minus.

2. Cum sa adaugi produse in cos.

3. Cum sa completezi corect adresa.

Idei? Mi-e lene sa caut pe Google, nu de alta…

2 thoughts on “Despre Black Friday

    • Nici macar nu cautam sa-mi cumpar ceva. Tu ti-ai luat ceva cu ocazia sfintei sarbatori de BF? :))

Lasă un răspuns