Scrisoare deschisa catre prietenii mei care-i citesc pe Radu F. Constantinescu si Otrava

Dragii mei (si dragile mele, fara discriminare),

Nu va e putin jena ca va regasiti in scriituri de clasa a cincea, aparute in revista scolii?

Inteleg ca viata este greu si sentimentele e si ele multe, dar uneori, decat sa citati mai marii prozatori contemporani ai urbei de pe Dambovita, mai degraba cred ca ar fi bine sa cititi o carte.

Va place atat de mult sa cititi literatura motivationala a pitipoancelor de Dorobanti si a smecherilor care vor sa le f*ta? Va regasiti in fauna bucuresteana de care radeti ades cu epitete de genul „mitic”, „bizon”, „cocalar” si altele pe care inca nu le-am invatat?

Imi place sa cred ca din motive pasiv-agresive dati share si like acestor texte puerile, facute parca pentru a uda chiloteii domnisoarelor de moralitate indoielnica, dar si pentru a instrui masculii cu talente la fel de indoielnice in a uda ei insisi chiloteii mai sus-numitelor domnisoare.

Per total, mi-e rusine sa va vad ca le dati share lui Otrava si Raducu, mai ales cand ma gandesc la calitatea „prozelor” pe care le insira pe interneti. Si eu scriu tampenii, dar cum n-am un public, cum au ei, nu pot sa ma plang de faptul ca sunt sharuita de drone fara minte. In aceeasi masura imi recunosc greseala de a da share si like tuturor articolelor presupus funny sau informative sau despre filme/muzica/pop culture, dar aici cred ca e vorba doar de a pasa informatie mai departe, nu voma scrisa.

Dragii mei (si dragile mele, caci ramanem in aceeasi formula), nu ne despartim si nu ne suparam, doar ca-mi pare rau ca va regasiti in simplitatea studentilor la FF si imi pare rau ca, din tot ce s-a scris vreodata pe lumea asta (inclusiv etichetele de la sampoane si guma de mestecat), singurele care va emotioneaza sunt textele astea penibile.

Va pup si va iubesc, la fel ca pana acum.

Cu drag,

Andreea

8 thoughts on “Scrisoare deschisa catre prietenii mei care-i citesc pe Radu F. Constantinescu si Otrava

  1. Ridic un pahar în cinstea ta. Bine, recunosc, e de fapt o cană. Ok, o cană de lapte cald. Că asta am la ora asta. Dar o ridic oricum. De acord.

  2. Pingback: Bărbați încurcați, ING și marketing. » Roxana-Mălina Chirilă

  3. Pingback: Despre iubire | Nimic

  4. Exact asa cum exista filme din care ramai cu ceva, dar si filme la care pur si simplu te distrezi, la fel ar fi si cu textele. Daca urmaresti sa ramai cu ceva util din textele aluia, atunci iti meriti soarta. E ca si cum te uiti la filme porno pentru mobilierul de decor. Textele cu pricina sunt pentru divertisment si atat.

Lasă un răspuns