Despre Lumia 920

Nokia-Lumia-920-vs-Apple-iPhone-5-001Am facut prostia de a ma indragosti de un Lumia 920. Cam toata vara lui 2013 m-a prins visand la un 920 rosu, sleek si edgy si al meu.

Pe 31 august am procurat un 920 negru, ca operatorii nu prea vand telefoane colorate si nu inteleg de ce. Sa fie clar, deja ma jucasem de cateva ori cu un Lumia prin magazine, asa ca banuiam la ce sa ma astept din partea lui.

Stiam ca n-am Instagram, Pinterest si alte prostii, dar eu nu folosesc multe aplicatii, asa ca am zis „fuck it”.

Am luat un 920, pe care l-am stricat in prima saptamana (bine, stricat e mult spus), apoi i-am luat o husa rosie si aia a fost.

Uneori, ma enerveaza la culme telefonul asta. Facebook-ul merge cam cand are el chef, adica de multe ori ma trezesc cu 17 notificari si ma intreb „WTF, Zuckerberg?!”. Intru in aplicatie, si de fapt, ori nu se incarca nimic (cel mai des), mai ales pe Wi-Fi, de trebuie sa opresc Wi-Fi ca sa se incarce pe datele de la Vodafone (gee, thanks!), ori de fapt, sunt mesaje si like-uri de acum 2-3 zile. Uhm, esti cam in urma, Facebook, esti cam in urma. Ah, ca sa fie clar, asta e aplicatia de la Microsoft, ca nu e app oficial de Facebook, iar sistemul lor integrat (cu Twitter, mail si contacte) merge tot asa, cam cand are el chef.

WhatsApp, aplicatia saracilor, cum imi place sa-i zic, merge si ea cam cand vrea. De obicei, daca am puse bifele de la Data Sense (care ar fi misto, numai ca nu e) si de la Battery Saver, nu mai primesc mesaje prin WhatsApp decat daca intru in aplicatie. Pai si-atunci, care-i folosul? Fara Data Sense, telefonul consuma vreo 200 MB pe saptamana, fara Battery Saver, ma tine doar o zi jumatate (cand cu el merge spre 2 zile jumatate).

Sa nu fiu inteleasa gresit, telefonul merge bine. Nu se blocheaza, are aplicatii destule, am si un Instagram mai bun decat Instagram-ul oficial (6tag, pentru necunoscatori). Am gasit si MyFitnessPal pe care o foloseam zilnic, dar din pacate, varianta de pe Windows Phone, desi era mai curata si mai profi, imi arata ca voi avea 214748364.7 kg in 5 saptamani, indiferent ce-as fi facut, si nici nu puteam introduce date gen „am mancat 1.33 mere„, ca ma trezeam ca „am mancat 133 mere„.

Poze face misto, dar asta stia toata lumea deja. De cand am Lumia, pozez orice cacat. Muzica se aude bestial, desi am fost un pic ingrijorata cu castile alea in-ear, care mie nu-mi plac, dar astea-s perfecte. Bateria e de cursa lunga, nu mai trebuie sa leg telefonul de priza de fiecare data cand ajung undeva. Data Sense ar fi misto, daca as putea folosi WhatsApp cu el, la fel si Battery Saver. In rest, urmatorul meu telefon va fi, probabil, tot un iPhone, asta daca nu cumva rezolva astia de la Microsoft ceva (ahahahahaha!) cu prostia asta de sistem de operare si alte tampenii. Sau poate ma invat cu saracia lucie si cu lipsa de confort, ce atata fitosenie?!

Sursa poza.

4 thoughts on “Despre Lumia 920

  1. Pingback: Despre Facebook si Windows Phone 8 | Nimic

  2. Pingback: Despre telefoane - Nimic

Lasă un răspuns