Despre cuvinte

despre-cuvinteUneori nu stiu cuvinte. Nu stiu sa simt, sa exprim, sa caut, sa gasesc, sa iubesc, sa cer, sa vreau. Iar eu pentru toate astea nu am cuvinte si uneori cred ca e mai bine asa.

Ignorance is bliss, spunea cineva mai destept ca mine, candva, demult, iar cuvintele pe care nu le stii iti dau o putere de ignoranta teribila.

[Ca o paranteza, imi place cuvantul „teribil” si am atat de putine sanse, in ignoranta mea, de a-l folosi!]

Zilele trec si rutina ma face sa folosesc aceleasi cuvinte mereu si mereu.

cofi, telefon, plimbi, caini, cinci, nneka, george, luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica, injectie, curat, operatie, dus, pizza, carbonara.

Cine stie ce e cu adevarat in capul cuiva care nu are cuvinte? Cine stie ce e cu adevarat in sufletul cuiva care nu stie ce vrea? Si cine stie cum se poate iesi din asta? Nu pentru mine, pentru o prietena…

Sursa poza.

3 thoughts on “Despre cuvinte

  1. I came here for carbonara. Glumesc. Fa/sa faca ceva, nu conteaza ce, atat timp cat faci/face. Orice e mai mult decat nimic, imi place mie sa spun. Se pot intampla doar si numai 2 lucruri : sa iti placa/reusesti/sa ai succes in ceea ce faci si sa continui SAU sa esuezi si sa experimentezi altceva. Don’t try harder, try different

    • E un sfat bun, uneori neaplicabil pe fondul unei lipse de energie, dar la final de poveste, tot misti ceva…

  2. Destul de multa negativitate si neputinta. Hai sa gasim solutii si sa fim contructivi, nu sa accentuam cazurile cand NU merge ceva si scoatem in evidenta ce nu merge, sa NU aratam cu degetul ca eu nu fac asta pentru ca, pentru ca, din cauza ca, etc. Pana la urma, cat de motivata esti sa faci asta? How bad do you want it? E retorica intrebarea, doar pentru tine conteaza raspunsul corect.

Lasă un răspuns