Ziua in care Vali Petcu mi-a dat add pe Facebook

Am o istorie lunga in spate din care poti vedea cu usurinta ca tainele bloggeritului imi sunt necunoscute. Sunt pe internet de putin timp si posesoare de blog de si mai putin, asa ca am ramas cu o predilectie pentru anonimitate (de care ma tratez de vreun an) si cu o reticenta in a ma prezenta atat prietenilor in ipostaza de „blogger”.

blogCa multi altii, citesc chestii pe internet, articole, stiri, povesti, poezii si tot ce-mi ofera .com-ul. Sau .ro-ul, dar asta se intampla mai rar. Dupa ani de zile de cercetat, mi-am format pareri si placeri in ce citesc online, asa ca am deja tabieturi in aria asta.

Dintr-o intamplare, am ajuns sa fac parte dintr-un grup de bloggerite pe Facebook, intitulat chiar Bloggerite. Pana acum nu prea m-am vorbit pe-acolo cu lumea, caci imi convenea restrictia impusa autopromovarii. Asa ca tacerile mele erau understandable.
Din ce in ce mai des ma trezesc enervandu-ma pentru ca subiectele de pe-acolo degenereaza in feluri care nu ne fac cinste, certurile inutile, laudele cu tenta financiara, greselile de gramatica, ortografie si logica sunt la ele acasa si prilejurile de a da cuiva in cap sunt valorificate la maximum.

Revenind la titlu, ziua in care Vali Petcu mi-a dat add pe Facebook a fost ziua in care mi-am dat seama ca nu mai vreau sa fiu doar o „bloggerita”.

Sursa poza.

Lasă un răspuns