Despre mutari si imobiliare

Vine toamna, bine-mi pare, imi vine sa ma mut iar! Oare?

Pai da, ca-s obisnuita de ceva vreme (de prin 2006, ca sa fim precisi) cu mutat si trambalat, si toamna (uneori si la inceput de vara) ma apuca verificatul pietei imobiliarelor. E asa, un fel de distractie mai sadica, pentru copii care inca se mai joaca cu papusile (a se citi catei) si n-au bani de real stuff.

Pana acum vreo doi ani, studiam intens piata chiriilor, pentru ca asta imi permiteam la momentul ala. Si colegii mei, de serviciu sau facultate, tot de chirii vorbeau si cred ca puteam sa numar pe degetele de la o mana cei care vorbeau de acte si proprietariat pe bune. De cand am schimbat jobul, am schimbat si mediul, asa ca aici mai toata lumea vorbeste de credite, case si copii.

sud_imobiliareAm inceput sa ma interesez de preturile diverselor zone, si-am aflat ca nu-i afacere sa raman in cartierul in care stau acum, pentru ca-i mult prea scump. Un apartament de 2 camere in Berceni, chiar si in ansambluri rezidentiale in sudul Bucurestiului, incepe si de la 30000 Euro, iar cele de 3 camere sunt de-a dreptul ieftine, de la 50000 Euro. Nu ca ar fi visul meu sa fac afaceri cu o agentie de imobiliare in Berceni, dar parca pretul ma face sa cred ca-i o solutie destul de buna.

Sursa poza.

Lasă un răspuns