Ce-as schimba #2: High Fidelity

high-fidelity-poster High Fidelity e un film din anul 2000, regizat de Stephen Frears si bazat pe romanul lui Nick Hornby.

M-am uitat la el pentru ca e cu John Cusack si pentru ca e cu muzica, fara sa stiu ca o sa ma pasca ani de frustrari la adresa castingului. Zic ani, pentru ca the love interest of John Cusack e o actrita mult prea punk si cu o mina plictisita, care nici nu mi se pare ca joaca bine si nici nu se apropie de aspectul de „next door boy” al personajului principal.

Rob, jucat de Cusack, este un etern indragostit de muzica si topuri care au diverse teme (I salute you, my weird friend!) si ramas dezamagit dupa o poveste de dragoste incheiata prost cu Laura (jucata de Iben Hjejle). Arata ca o cotoroanta, cu parul ala stilat in genul anilor ’99-2000, machiata cu griul ala-albastrui metalizat specific erei.

Nu zic nu, Catherine Zeta-Jones e si ea incredibila in postura de iubita a lui Rob, dar asta doar pentru ca ea are o frumusete grandioasa si pentru ca e so much larger than life.

Deci as schimba-o pe Laura. De Jack Black nu ma pronunta. E amuzant in rolul lui si chiar suportabil, fata de alte productii in care i-am vazut fata.

Sursa poza.

Lasă un răspuns