Despre concediu

Cand te duci sa-ti semneze seful concediul si te trezesti cu intrebarea „Ai vreo problema? De ce-ti iei asa multe zile libere?”, te poti considera workaholic? Numa’ zic. Ca el nu ma vede decat cand semneaza timesheet-ul si pe coridor.

M-am dus si eu o cu o cerere pentru 6 zile de concediu, n-am crezut ca-s multe, dar nici tocmai putine.

Dar cum eu multi ani am ramas cu zile de concediu de pe un an pe altul (si anul asta s-a repetat figura, am intrat in 2013 cu 6 zile de pe 2012), mie nu mi se pare anormal sa nu-mi iau liber.

concediu

N-am avut vacante de cand ma stiu, vacante din alea luuuuuuuuungi si libere si relaxante. Nu, doar zile luate pentru licenta/disertatie sau facut acte sau dormit (dar maxim 2-3 zile). Uneori, ma aroganteam la maxim si-mi luam liber si de ziua mea.

Deci, s-ar chema ca-s workaholica. Numa’ ca nu dorm aici, da’ nici nu-mi vine sa-mi fac bagajul (mai ales acum de cand ii am pe astia 2), insa timpul trece bine asa cum trece acum, fara urma de nemultumire. Si eu tot nu inteleg ce ma roade…

Sursa poza.

3 thoughts on “Despre concediu

  1. eu n-am indraznit sa cer concediu pana acum. tot ce mi-am luat, a fost pe…”inteles”. „am niste treaba maine, nu pot sa vin!”

    • Nu-i vorba de indrazneala, concediul e un drept. Doar ca nu simt nevoia sa imi iau zile libere prea des, iar cand am probleme, pentru o zi nu moare firma fara mine.

  2. Pingback: Despre concediu medical - Nimic

Lasă un răspuns