Nu sunt prietena cu Google

Poate uneori stiu aproape la fel de multe chestii ca Google, da’ uneori simt asa ca ma incearca sentimente irationale vizavi de dumnealui.

Poate stiu exact cum sa ajung la o chestie, dar ma enerveaza ca uneori trebuie s-o filtrez prin Google sau, si mai rau, sa o verifice altii pentru mine, numai ca sa-mi dea dreptate mai tarziu.

Prefer sa sar din link in link, daca pot, dar cand e nevoie, fac un search din ala de sta matza-n coada, cu toate cuvintele cheie puse unde trebuie. Da, stiu, n-ati zice ca stiu ce-s alea cuvinte cheie, dat fiind afluxul mic de oameni veniti de pe Google.

Dar recunosc cu mana pe tastatura ca nu-mi place nici Gmail-ul, nici Gtalk-ul, nici G+, nici Drive-ul, nici Calendarul.

google logo

Gmail a venit la mine din greseala si stochez pe el chestii din alea asa-zis utile, gen „retete bio”, „despre quinoa”, „terci de mamaliga” si alte aberatii.

Gtalk e asa plictisitor si nu-l folosesc decat in cazuri de maxima urgenta. Da’ sincer va zic, prefer sa dau un telefon!

G+ e asa o adunare ca sa fie, ca daca n-ar mai fi, nu s-ar povesti, in care am aterizat by accident. De la o vreme o ia razna cu tot felul de setari pe care si le face singur, iar eu n-am chef sa-mi bat capul cu ele.

Drive-ul e ca sa stochez Excel-uri, ce altceva?! Pentru orice altceva, exista Dropbox.

Calendarul nu l-am folosit niciodata, l-am trecut pentru ca l-am vazut sus in bara.

Deci, ce folosesc? Pai search-ul si YouTube-ul. Si aici nu prea au cum sa dea gres, din fericire.

Si, daca nu-s prietena cu Google, nu-s prietena nici cu Android. Adica ok, am fost utilizator de iOs (inca sunt, cu acte in regula), dar ma gandesc sa fac un switch spre Windows Phone, ca e misto (cel putin in Orange Shop) si e colorat (HTC-uri mov, albastre si rosii, Nokia rosu) si NU e Android.

Sursa poza.

Lasă un răspuns