Despre nimic.info

Probabil ca articolul asta ar fi trebuit sa-l scriu acum cateva luni, cand s-a deschis aceasta mirifica sandrama. Cu toate astea, am omis sa specific scopul principal al blogului si al numelui acesta atat de plin de mister.

Sunt satula de nume gen numeprenume.ro/.com/.eu, satula de tot felul de „pseudonimuri” si porecle din copilarie.

Am vrut ca subiectele abordate aici sa fie un pic mai libere si mai putin constranse de chestii, am vrut sa fie aici locul in care spun „ce ma enerveaza oamenii din RATB!” si sa fie locul unde aberez despre nimicuri.

Nimic.info e si un fel de poanta. Informatii despre nimic. Un fel de vorba lunga, saracia omului. Da’ ce buna-i saracia cand poti sa-ti dai cu parerea!

Nimic.info ar putea fi brandul meu personal. Ce faci? Nimic. Ce vrei? Nimic. Unde te duci? Nimic. Ar putea fi si brand de tara, pentru ca nimicul ne caracterizeaza pe toti cei 1900, pardon, ca nu suntem lei, ci romani, cei 19 milioane care mai suntem in tara.

Sub umbrela nimicului am cautat sa adun ganduri razlete, planuri de viitor, solutii, frustrari si impliniri. Si toate astea nu trebuie sa poarte numele meu, nici sa se impleteasca cu poeziile mele.

Lasă un răspuns