La multi ani.

S-a terminat 2012, a inceput 2013, lumea e un pic altfel, o simt usor relaxata si pozitiva, asa ca ar fi foarte usor sa scriu despre cat de bine e.
O fi bine? N-o fi bine? Cine stie? It’s times like these when you understand that what you do is never enough. E un moment in care inveti ca oricat te-ai chinui ceva vine si-ti strica planurile.
Eu n-am planuri, am invatat de mica sa nu le fac. Dar am incredere. Sau am avut. Sau ceva pe-acolo. Pana la urma, suntem un cumul de chestii adunate din toate colturile pamantului si trebuie sa incercam sa scoatem maximul din noi.
Dar uneori nu poti. Eu nu mai pot. Orice urma de vis si speranta azi s-a dus pe apa sambetii (haha, pun intended). Yeah, I know. I laugh at my own jokes.
Fericirea e relativa. Daca pe tine te bucura ceva, nu e obligatoriu sa bucure si pe altcineva. Ba dimpotriva, e posibil sa-i faca rau, foarte mult rau. Ma intreb de ce pentru unii e + si pentru altii e -. Nu cred ca o sa am raspuns vreodata la intrebarea asta.
Singura modalitate de a fi safe e sa fii total indiferent. Poate ar trebui sa redevin indiferenta, it saved me from a lot of stuff.
Ah, da. La multi ani!

Lasă un răspuns