De dimineata

Uneori ma trezesc si simt ca n-am nimic de spus. Nu am nimic de facut. Nimic de simtit. Mecanic mi-e uneori totul, pana cand se trezeste. Si cand se trezeste, cafeaua are alt gust. Micul dejun e o placere si urasc sa stiu ca trebuie sa ma duc la serviciu.

Il invidiez ca poate dormi atat, dar eu nici sa vreau n-as putea. Mi-e groaza ca ma trezesc si-as putea sa-i stric somnul. Asa ca, tiptil, ma indrept spre oglinda, unde-mi tin prostiile, culeg ce am nevoie, si o tulesc grabita spre bucatarie. Acolo aprind aragazul, apoi fug la baie, for the morning ritual.

Ma intorc si-mi dau seama ca iar am stat 20 minute in baie, si spal repede ibricul si cestile si fac cafeaua. Abia la 8 fix reusesc sa o termin, asa ca atunci ma indrept incet spre pat si il trezesc.

Cele 20-25 minute de cafea, pana plec, sunt usor grabite. Deschidem TV-ul, ca sa vedem ce muzici mai sunt, in timp ce eu ma imbrac intre doua guri de lichid negru.

Dupa ce ma imbrac, ne jucam impreuna (dar separat), si recapitulam adormiti planul zilei. Ne punem de-acord pe o gramada de chestii casnice si apoi imi dau seama ca e si 25.

Ups! Gotta go!

Sursa poza.

Lasă un răspuns