Django Unchained

Cu toate ca Tarantino nu se poate abtine sa nu delege in roluri importante actori pe care imi displac (ex. Brad Pitt in Inglorius Basterds), o sa merg pe mana lui si de data asta. Din 2009, Quentin Tarantino a lipsit de pe fata cinematografiei, fiind aproape posibil sa il uiti in tot acest timp.

N-am uitat de el si am urmarit destul de indeaproape traseul si planurile sale viitoare. Recunosc, Django Unchained didn’t appeal to me, dar eram totusi dispusa sa il vad, cu toate minusurile sale.

Care minusuri?!

Pai, in primul rand il are pe Leonardo DiCaprio. Cine ma cunoaste, stie ca nu-l suport si ca pentru Inception I had to pay ca sa pot rezista la el (un film not at all spectacular si imi pare rau ca am dat banii pe el).

In al doilea rand, este western. WTH?! Adica da, stiu. Tarantino e fan spaghetti western, blaxploitation si mexican standoffs, dar totusi… Aveam rezervele mele.

Am vazut trailerele de la Django Unchained. N-am zis „wow!”, dar nici n-am zis „crap!”.
Jamie Foxx face un rol extraordinar, iar Christoph Waltz (cu care am facut cunostinta in Inglorious Basterds) e de nerecunoscut – un lucru bun pentru un actor bun.

Supriza mea cea mare – Leonardo DiCaprio. Cred ca e primul rol al sau de la The Basketball Diaries si The Quick and the Dead in care o sa-mi placa.

All in all, filmul promite foarte mult. O sa  incerc sa nu am prea multe asteptari, dar cred in sinea mea ca e mai bun decat Inglorious Basterds. Release date: 25 decembrie. Mos Craciun vine cu un nou film al geniului care este Tarantino.

Sursa poza.

 

Lasă un răspuns