Dilema buretelui de dus

 

Oamenii normali se zgarie la dus? E vreo rasplata karmica pentru cei care se spala prea mult? Sau poate prea putin?
De vreun an si ceva, reusesc aproape de fiecare data (cu mici exceptii) sa ma zgarii la dus cu un burete de dus. Micile exceptii s-au intamplat cand n-am avut burete (ma saturasem sa ma tot zgarie, am crezut ca merge schimbat, doar ca l-am aruncat inainte sa cumpar unul nou… drept urmare am avut o luna „scratch free”).
Azi mi-am facut mie un pustiu de bine (caci imi plac spuma si mirosurile si gelurile de dus de toate felurile si gusturile) si am cumparat un burete nou. As fi vrut ceva mai apropiat de lufa, dar cum nu m-a multumit oferta respectivului magazin, am cumparat ce-am apucat. Un burete clasic, pe langa un gel de dus menit sa sarbatoreasca achizitia.
Si nu inteleg, zau ca nu inteleg, de ce buretii de baie ma urasc. Ii spal inainte si dupa folosire, ii sapunesc bine inainte sa ma sapunesc pe mine, nu ii agresez si ii clatesc temeinic. Pai si-atunci? Ce tot au cu mine?!
Habar nu am, la fel cum nu stiu ce are unghia mea de la degetul mare de la mana stanga. Cat e lunga si superba, nu raneste nimic. Acum, ca e scurta si ascutita, raneste si taie si secere. Arme letale, I tell you. My whole life is one.

Sursa poza.

4 thoughts on “Dilema buretelui de dus

    • Ew :))
      Vezi sa nu aluneci prin baie in timp ce fugi de hoarda de femei care te urmareste (banuiesc ca si in baie efectul Axe e acelasi). :))

  1. Nu cred ca voi putea fugi de hoarda de femei. Smecheria aia (pe care chiar o am) e atat de abraziva incat e mult mai utila sa dai jos varul de pe pereti :)

    • Hmm, smecheria aia ar putea sa tina departe si hoarda de femei, daca e utila la raschetat peretii. :)

Lasă un răspuns